skip navigation

Leírás

Főoldal / Leírás

Digitális megoldás méhészek számára

Mi is az a Züminapló

A mai rohanó világban szinte mindent az okos telefonok segítségével kell/lehet intézni. Erre nyújt megoldást a méhészeknek a digitális napló vagy másnéven Züminapló.

A program két részből tevődik össze. Az első és fő vonal az applikáció. Ez online és offline üzemmódban is működő program, amelynek segítségével a méhészetünkben végbemenő folyamatokat tudjuk digitálisan rögzíteni és ezeket visszakeresni. Lehetőségek biztosít méhészet(ek) kaptár adatainak a tárolására, mint például : kaptár sorszám, anya színe és éve, család erőssége, fiasításos keretek száma… stb. A kaptár adatokon túl csoportos méhészeti tevékenységek is rögzíthetőek. Ezek közé tartozik az etetés, kezelés vagy méhegészségügyi ellenőrzés is. A program képes a vándorlásokat is kezelni. Ezen felül még sok más extra funkcióval is el van látva.

Az applikáció letölthető a Google play áruházból

A program másik része a weboldal. Itt az applikációval rögzített és szinkronizált adatokat tudjuk megtekinteni. Párhuzamosan az adatokat tudjuk szerkeszteni és visszatölteni az applikációba. Valamint a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően különböző kimutatásokat is lehet majd készíteni.